LECSÓ/ LÄTSHÖÖ
Ei tarvita suolaa eikä muitakaan mausteita. Riitää kun on veitsi, kattila, liesi ja.......
2-3 paprikaa koosta riippuen
5 tomaattia
3 sipulia
5-6 valkosipulin kynttä
250 g balkaninmakkaraa
150 g salamia
vaaleaa leipää viipaleina
Vihannekset pilkotaan kattilaan suurin piirtein samankokoisiksi paloiksi.
Valkosipuli pilkotaan pieniksi paloiksi muiden joukkoon.
Annetaan hautua miedolla lämmöllä.
Sillä aikaa kun vihannekset hautuvat paloitellaan makkarat.
Kun vihanneksista irtoavaa nestettä on niin paljon, että vihannekset juuri ja juuri peittyvät, lisätään makkarapalat kattilaan.
Annetaan hautua vielä kymmenisen minuuttia.
Tarjoillaan vaalean leivän päällä lämpöisenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti