keskiviikko 6. marraskuuta 2019

MUNAKOKARDIT




                                                                              MUNAKOKARDIT


   Tätä ohjetta GOOGLE ei tunnistanut--ainakaan tällä nimellä  Ohje on v. 1932 ilmestyneestä Keittotaito-kirjasta.




Monissa vanhemmissa keittokirjoissa on "vinkkejä", kuinka tähteeksi jäänyttä ruokaa voidaan hyödyntää. Tässä on niistä yksi.
Meiltä oli jäänyt jääkaappiin purkin pohjalle paistinkastiketta, jota tehtiin Linnapaistin kera tarjottavaksi. Pakastettavaksi sitä oli turhan vähän, mutta poiskaan en hyvää kastiketta raaskinut heittää. Onneksi löytyi yksinkertainen ohje:

ranskanleipää
munia
voita
suolaa 
pippuria
paistinkastiketta




Leipäviipaleet ruskistetaan 
voissa.





Kunkin leipäviipaleen päälle
rikotaan kananmuna
(laitoin kaksi).
Munien annetaan hyytyä
viitisen minuuttia.
Maustetaan suolalla ja
pippurilla.












                                                 Tarjoillaan kuumina paistinkastikkeen kera.
                                                











What do you want to do ?
New mail

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti