MUNAKOKARDIT
Tätä ohjetta GOOGLE ei tunnistanut--ainakaan tällä nimellä Ohje on v. 1932 ilmestyneestä Keittotaito-kirjasta.
Monissa vanhemmissa keittokirjoissa on "vinkkejä", kuinka tähteeksi jäänyttä ruokaa voidaan hyödyntää. Tässä on niistä yksi.
Meiltä oli jäänyt jääkaappiin purkin pohjalle paistinkastiketta, jota tehtiin Linnapaistin kera tarjottavaksi. Pakastettavaksi sitä oli turhan vähän, mutta poiskaan en hyvää kastiketta raaskinut heittää. Onneksi löytyi yksinkertainen ohje:
ranskanleipää
munia
voita
suolaa
pippuria
paistinkastiketta
Leipäviipaleet ruskistetaan
voissa.
Kunkin leipäviipaleen päälle
rikotaan kananmuna
(laitoin kaksi).
Munien annetaan hyytyä
viitisen minuuttia.
Maustetaan suolalla ja
pippurilla.
Tarjoillaan kuumina paistinkastikkeen kera.
What do you want to do ?
New mail
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti