PIZZAPIIRAKKA
Mikä olisikaan parempaa pikkunälkään kuin pizza piirakan muodossa. Pizzapiirakka sopii erinomaisesti myös vieraille tarjottavaksi. Raaka-aineiksi kelpaa melkein mkä vaan. Tämä piirakka on tehty meren antimista ja "sidosaineena" on maustettu tuorejuusto. Tätä pirakka voi syödä sekä lämpimänä että kylmänä.
1 pkt ( 380 g) suolaiseen leivontaan sopivaa piirakkataikinaa
tomaattisosetta ( tässä Santa Maria BBQ-kastiketta)
marinoitua punasipulia (tai paistettua punasipulia)
1 prk tonnikalaa
1 prk simpukoita
1 prk anjovisfileitä
katkarapuja
katkarapuja
100 g paprika/pippurituorejuustoa
2 munaa
oreganoa
pizzamaustetta
Painele taikina piirakkavuokaan.
Levitä päälle tomaattisose ja
sipulit.
Sekoita tonnikala ja simpukat
keskenään ja levitä seos sipulien päälle.
Laita vielä piirakkaan katkaravut ja anjovisviipaleet ja ripottele päälle oreganoa.
Sekoita tuorejuustoon kerma ja kananmunat.
Lisää viimeiseksi joukkoon juustoraastetta maun mukaan.
Kaada seos piirakan päälle.
Ripottele päälle pizzamaustetta.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia kunnes pinta on kauniin ruskea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti