perjantai 11. lokakuuta 2019

PIZZAPIIRAKKA




                                       PIZZAPIIRAKKA




Mikä olisikaan parempaa pikkunälkään kuin pizza piirakan muodossa. Pizzapiirakka sopii erinomaisesti myös vieraille tarjottavaksi. Raaka-aineiksi kelpaa melkein mkä vaan. Tämä piirakka on tehty meren antimista ja "sidosaineena" on maustettu tuorejuusto. Tätä pirakka voi syödä sekä lämpimänä että kylmänä.

1 pkt ( 380 g) suolaiseen leivontaan sopivaa piirakkataikinaa
tomaattisosetta ( tässä Santa Maria BBQ-kastiketta)
marinoitua punasipulia (tai paistettua punasipulia)
1 prk tonnikalaa
1 prk simpukoita
1 prk anjovisfileitä 
katkarapuja
100 g paprika/pippurituorejuustoa
2 munaa
juustoraastetta
oreganoa
pizzamaustetta

Painele taikina piirakkavuokaan.
Levitä päälle tomaattisose ja
sipulit.
Sekoita tonnikala ja simpukat 
keskenään ja levitä seos sipulien päälle.



Laita vielä piirakkaan katkaravut ja anjovisviipaleet ja ripottele päälle oreganoa.


Sekoita tuorejuustoon kerma ja kananmunat.
Lisää viimeiseksi joukkoon juustoraastetta maun mukaan.
Kaada seos piirakan päälle.
Ripottele päälle pizzamaustetta.


Paista 200 asteessa puolisen tuntia kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti