PIZZASÄMPYLÄT
Tampereella Konditoria Marissa saa ihanaa tulista pizzapatonkia. Valitettavasti paikka ei ole viikonloppuisin auki. Sunnuntaina alkoi tehdä mieli kyseistä herkkua, joten ei auttanut muu kuin tehdä itse. Lähi-Prismasta löytyi esipaistettuja ranskalaisia sämpylöitä ja täyteaineet.
Annos kahdelle
2 ESIPAISTETTUA ranskalaista sämpylää
tabascoa
ketsuppia
metwurstisuikaleita
palvikinkkurouhetta
tomaattia viipaleina
juustoraastetta
pizzamaustetta
Halkaise sämpylät pituussuunnassa.
Ripottele päälle tabascoa.
Lisää ketsuppi.
2 ESIPAISTETTUA ranskalaista sämpylää
tabascoa
ketsuppia
metwurstisuikaleita
palvikinkkurouhetta
tomaattia viipaleina
juustoraastetta
pizzamaustetta
Halkaise sämpylät pituussuunnassa.
Ripottele päälle tabascoa.
Lisää ketsuppi.
Sekoita metwurstisuikaleet ja palvikinkkurouhe keskenään ja lisää sämpylöiden päälle.
Peittele tomaattiviipaleilla ja juustoraasteella.
Ripottele pinnalle pizzamaustetta.
Peittele tomaattiviipaleilla ja juustoraasteella.
Ripottele pinnalle pizzamaustetta.
Paista uunissa 225 asteessa n. 10 minuuttia.
Vinkki: Säilyvät hyvin jääkaapissa seuraavaan päivään ja maistuvat kylminäkin.
Sämpylä ei kovetu mikrossa uudelleen lämmitettäessä.
Vinkki: Säilyvät hyvin jääkaapissa seuraavaan päivään ja maistuvat kylminäkin.
Sämpylä ei kovetu mikrossa uudelleen lämmitettäessä.
What do you want to do ?
New mailWhat do you want to do ?
New mail
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti