torstai 11. huhtikuuta 2019

KEITETYT PAVUT





                                             Keitetyt pavut


400g papuja (pakaste)
vettä
1 rkl merisuolaa
75 g voita
4 valkosipulin kynttä
1 dl silputtua persiljaa


Keitä pavut hieman "ylisuolaisessa"vedessä.
Valuta vesi pois ja laita pavut uuninkestävään astiaan.
Sulata voi.
Kuori valkosipulit ja purista ne.
Leikkaa persilja silpuksi.
Sekoita keskenään voi, valkosipulit ja persilja.
Kaada seos keitettyjen papujen päälle ja peitä kannella.
Hauduta uunissa miedolla lämmöllä (125 astetta)  10-15 minuuttia ennen tarjoilua.







Tarjoa lisukkeena liha- tai kalaruuan kanssa.
Sopii myös sellaisenaan naposteltavaksi esimerkisi tuoreen patongin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti