KANAWOKKI
Jokin aika sitten söimme hirvenlihawokkia ja nyt oli vuorossa kanawokki.
Wokkien valmistus on mukavaa ja nopeaa ja lopputulos on maukas ja värikäs. Tutkimusten mukaan värikäs annos parantaa ruokahalua ja itse ruokailuelämystä, joten oikealla tiellä ollaan.
Itämaiset maustekastikkeet kuten teriyaki- ja sweet chili-kastikkeet on tulleet meidän huusholliin jäädäkseen.
Aina voi kokata ja wokata!
500 - 600 g broilerinlihaa paloina
500 g wokkivihanneksia (pakaste)
1 chili
muutamia sipulinvarsia/kevätsipulia
1 plo (300 ml) teriyakikastiketta
silputtua persiljaa
suolaa
rouhitttua mustapippuria
ruokaöljyä
Paloittele chili ja sipulit.
Anna maustua puolisen tuntia.
Mausta suolalla ja pippurilla ja anna kypsentyä noin 5 minuuttia.
Siirrä ne sitten sivuun odottamaan.
Sekoita sitten joukkoon jo kypsytetyt vihannekset. ja lisää loput teriyakikastikkeesta.
Hauduta kuumaksi.
Tarjoa kuumana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti